Inspiration Boards Βάπτισης, Βάπτιση, Συμβουλές Βάπτισης

Υπόθεση: Βάπτιση

Υπόθεση: Βάπτιση

Θυμόσαστε όλα όσα είχατε περάσει για την προετοιμασία του γάμου σας. Σχεδόν κλείσατε μήνες που τρέχατε για το νυφικό, το μακιγιάζ, την εκκλησία, τον ανθοστολισμό, το κέτερινγκ και το χώρο δεξίωσης. Χαλαρώστε – η προετοιμασία της βάπτισης, δεν είναι τόσο απαιτητική (και κουραστική) όσο του γάμου σας, ευτυχώς! Το lovetale.gr είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει σε όλα όσα χρειάζεστε!
Η βάπτιση είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της οικογένειας, ιδίως για τους γονείς, τους παππούδες και το παιδί. Ένας μικρός προγραμματισμός, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ατμόσφαιρα που θέλετε!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε την ημερομηνία της βάπτισης και να κρατήσετε την εκκλησία και το χώρο του πάρτι.

Αφού καταλήξετε με τον αριθμό των καλεσμένων, είστε πλέον έτοιμοι να στραφείτε στο κέτερινγκ και να κανονίσετε τις λεπτομέρειες του μενού, από το φαγητό μέχρι τα γλυκά που θα μοιράσετε στους καλεσμένους σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε αυτά τα δύο κομμάτια, έχετε ήδη καλύψει το 50% της αποστολής σας! Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα που οι παραδόσεις επιβάλλουν. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Αναζητήστε τα καλύτερα προσκλητήρια βάπτισης για αγόρι ή προσκλητήρια βάπτισης για κορίτσι, καθώς και προσκλητήρια βάπτισης για δίδυμα στις πιο συμφέρουσες τιμές. Το lovetale.gr σας παρουσιάζει μία σειρά προσκλητηρίων βάπτισης σε δημοφιλή θέματα και ζωηρά χρώματα, που θα πλαισιώσουν υπέροχα τη βάπτισή σας. Μάλιστα, το προσκλητήριο μπορεί να δώσει τη βασική γραμμή της διακόσμησης. Χρησιμοποιήστε το θέμα που έχετε επιλέξει, όπως τη νεράιδα, το μικρό πειρατή, το χαρούμενο αρκουδάκι, σε στοιχεία όπως οι βαπτιστικές λαμπάδες, τα πιατάκια των παιδιών, την μπομπονιέρα…

Η βάπτιση είναι ένα event, όπου πρωταγωνιστούν οι μικρές ηλικίες. Έτσι, καλό θα ήταν να σκεφθείτε τους μικρούς σας καλεσμένους, προσφέροντάς τους κάποια αναμνηστικά δωράκια, που θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Εάν το θέμα σας είναι ο μικρός πειρατής, μπορείτε να τους δωρίσετε μολύβια με αντίστοιχη θεματική στα μπλε, ενώ αν το θέμα σας είναι η νεράιδα μπορείτε να τους δώσετε πολύχρωμα χωνάκια με ζαχαρωτά και μολυβάκια που θυμίζουν το ραβδάκι της νεράιδας. Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο, τα μικρά θα ξετρελαθούν!

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσετε το δώρο του νονού ή της νονάς – δωρίστε τους κάτι από καρδιάς, με συμβολικό χαρακτήρα, καθώς κάπως έτσι μπορείτε να πείτε το πιο γλυκό σας ευχαριστώ. Ο νονός ή η νονά θα είναι ένα πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας, που θα συμμετέχει στη ζωή του παιδιού σας και θα είναι εκεί τις δύσκολες στιγμές.

Σίγουρα, οι βαπτίσεις των παιδιών σας θα είναι από τα πιο χαρούμενα, φωτεινά γεγονότα της οικογένειας. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει και διασκεδάστε το!

Σχετικά Άρθρα