Inspiration Boards Γάμου, Γάμος

Με Θέμα το Μαυροπίνακα

Μαυροπίνακας!

Γνωριστήκατε στα θρανία ή απλά σας αρέσει η αίσθηση του μαυροπίνακα και της κιμωλίας; Εάν θέλετε να φέρετε την ίδια ατμόσφαιρα στο γάμο σας, τότε το lovetale.gr μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε!

Χρειάζεστε τον πιο δημιουργικό ζαχαροπλάστη της πόλης σας, προκειμένου να πετύχετε αυτή την καταπληκτική τούρτα – θα σταθεροποιήσει την άχνη πάνω στο σχέδιο, που του έχετε υποδείξει.

Ακολουθήστε και οι δύο ένα κολεγιακό στυλ! Η νύφη με ένα μίνιμαλ νυφικό φόρεμα με γιακάδες και ο γαμπρός με ένα casual κοστούμι και παπούτσια. Βάψτε μερικά μπουκάλια με μαύρο χρώμα, κι αφού σταθεροποιηθεί η βαφή, γράψτε πάνω με κιμωλία τα δικά σας μηνύματα ή τους αριθμούς των τραπεζιών. Κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε, αν επιλέξετε να φτιάξετε δικά σας μπουκάλια κρασιού!

Αναγράψτε το μενού της γαμήλιας δεξίωσης σε ένα μεγάλο μαυροπίνακα και προτιμήστε ένα μενού με αναφορά στα σχολικά γεύματα. Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε ένα σάντουιτς από ζυμωτό ψωμί και επικάλυψη σκόρδου, με γέμιση ρόκας, καπνιστής μπριζόλας και παρμεζάνας;

Το lovetale.gr έχει σχεδιάσει σειρά προσκλητηρίων με φόντο το μαυροπίνακα, ειδικά για εσάς! Δείτε το προσκλητήριο γάμου με θέμα το μαυροπίνακα που πρωταγωνιστεί στο inspiration board μας. Το concept γάμου “μαυροπίνακας” ταιριάζει ιδανικά για γάμους που γίνονται στην καρδιά της πόλης… Σκεφτείτε το…και τα λέμε στον πίνακα!

 

 

Σχετικά Άρθρα