Γάμος

Γάμος & Ζώδια…

Γάμος & Ζώδια…

Eίναι αλήθεια ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, και αντιλήψεις για τον άνθρωπο που θα βαδίσουμε μαζί στην εκκλησία. Θέλουμε να μας αγαπά, να μας καταλαβαίνει και να νοιάζεται για εμάς. Οπότε το lovetale.gr πιστεύει πως  προτού βάλεις το νυφικό και κρατήσεις το μπουκέτο, καλό θα ήταν να δείς και το ζώδιο του αγαπημένου σου, έτσι για να πάρεις μια εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι.

Κριός Έκανες διάνα, γιατί έχεις 2 σε 1, τόσο έναν ιππότη  όσο και έναν απαιτητικό εραστή. Άνδρας με Α κεφαλαίο και τύπος πολύ φιλόδοξος, παρορμητικός και επιθετικός.

Ταύρος | Πρόκειται για τον κουβαλητή. Ένα έχω να σου πω, αγαπά την ιδέα του να είναι παντρεμένος. Στα συν είναι το ότι είναι αξιόπιστος, πρακτικός, υπομονετικός, μας το χαλά λίγο η ξεροκεφαλιά του, αλλά οκ, το παραβλέπουμε!

Δίδυμος Ανήσυχο πνεύμα, στοιχηματίζω ότι δύσκολα παντρεύεται νέος. Έχει πολλές απαιτήσεις, για να τον ικανοποιήσει μία θνητή. Αν τον καταφέρεις, μπράβο σου!

Καρκίνος Καλά εδώ μιλάμε ότι παντρεύεται τη μαμά του ή θέλει να γίνει σαν αυτή. Είναι από τους άνδρες που μένουν στο σπίτι μέχρι τα 40 ή παντρεύεται νέος και μπαίνει στην διαδικασία αναπαραγωγής αμέσως.

Λέων Ε, τι να πω για αυτόν τον τύπο, έχει μια προσωπικότητα που θα μπορούσε να λιώσει παγετώνες! Στο σπίτι, σε παρακαλώ μην τον τσαντίσεις, γιατί η λάμψη που έχει θα εξαφανιστεί στη στιγμή. Αχ, το καημένο!

Παρθένος Μιλάμε ο τέλειος άνθρωπος, εφόσον μπορείς να χειριστείς μερικές στιγμές κριτικής του. Όταν είναι ερωτευμένος όμως, δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν.

Ζυγός Μόλις αυτός δει τι σημαίνει να δεσμεύεται, θα γίνει ένας φανταστικός σύντροφος. Θα βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού, θα φέρει λουλούδια και θα θυμάται όλες τις επετείους. Τέλειος, υπάρχει όμως μόνο ένα πράγμα: πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να περιβάλλεται από ομορφιά κι αυτό περιλαμβάνει και τη γυναίκα του.

Σκορπιός Την έκατσες! Γιατί είναι ένας από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες στο ζωδιακό κύκλο. Μην περιμένεις ποτέ να τον κατανοήσεις πλήρως. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον αγαπάς με το ίδιο πάθος που αγαπάει αυτός εσένα.

Τοξότης |Εντάξει, ο κλασικός τυχοδιώκτης!!! Θα δώσει υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει, τις οποίες μετά θα ξεχάσει, αλλά η γοητεία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν τόσο ακαταμάχητο…

Αιγόκερως Τι διαμάντι! Στην πραγματικότητα, αν ψάχνεις έναν μπαμπά, θα είναι στην ευχάριστη θέση να σε καλύψει. Αυτός είναι ο τύπος που η μητέρα σου θέλει να παντρευτείς. Γιατί; Γιατί είναι φιλόδοξος, συντηρητικός, υπεύθυνος και πάντα με καλούς τρόπους.

Υδροχόος Αν θέλεις πραγματικά αυτόν τον τύπο, άκουσε, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ξεπεράσει όλες τις ζήλιες και τις ανασφάλειές σου και ότι είσαι έτοιμη για μια σχέση μαζί του. Απλό!

Ιχθύς Eίναι ο τύπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς εάν είσαι γυναίκα καριέρας: μπορείς να τον αφήσεις άνετα στο σπίτι με τα παιδιά…

Βέβαια σίγουρα άν αγαπάς  τον άνθρωπό σου και είσαι σίγουρη ότι έχει βρεί το άλλο σου μισό, τότε το μόνο που θα σου πούμε είναι…. η ώρα η καλή!!!

Για πιο πολλές ιδέες το pinterest του lovetale.gr είναι τέλειο για εσένα!!!

Σχετικά Άρθρα