Ιδέες Γάμου, Πάρτι, Συμβουλές Γάμου

Οργανώστε το τέλειο γιορτινό πάρτι με 5 απλές κινήσεις

Οργανώστε το τέλειο γιορτινό πάρτι με 5 απλές κινήσεις

Η καθημερινότητά σας, την περίοδο των εορτών, πλημμυρίζει από συναντήσεις, πάρτι, σουαρέ και εορταστικά γεύματα. Στο lovetale.gr πιστεύουμε ότι η καλή οργάνωση είναι η μοναδική λύση για να εξασφαλίσετε την απόλυτη επιτυχία του πάρτι σας χωρίς άγχος.

Για να μη χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να χειριστείτε τα πάντα με χάρη, θα ξεδιπλώσουμε μαζί πέντε βασικά βήματα για το εορταστικό σας event.

Βήμα Πρώτο: Δώστε αρκετή σημασία

Στείλτε στους καλεσμένους σας προσκλήσεις τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες πριν τη μεγάλη ημερομηνία. Για να γλιτώσετε χρόνο στο τηλέφωνο για το ποιος θα έρθει και ποιος όχι, μπορείτε να σημειώσετε πως όσοι δε θα καταφέρουν να παραστούν θα θέλατε να επικοινωνήσουν μαζί σας. Βρείτε ένα σχέδιο για την πρόσκλησή σας που σας εκφράζει…και ακόμη καλύτερα μεταφέρει κάτι από τις γεύσεις του τραπεζιού σας! Στην πρόσκληση μπορείτε να συμπεριλάβετε και το μενού της ημέρας.

Βήμα Δεύτερο: Μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας

Οργανώστε ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό για το πόσα χρήματα θέλετε να αφιερώσετε σε αυτό το event. Στη συνέχεια φτιάξτε μόνη σας, αγοράστε ή ακόμη δανειστείτε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία που θα χρειαστείτε για να κάνετε όλα όσα ονειρεύεστε για το πάρτι σας, πραγματικότητα! Προσοχή-επιλέξτε διακοσμητικές λεπτομέρειες που κολακεύουν η μία την άλλη και λειτουργούν καλά στο σύνολό τους. Για τους τελειομανείς, μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους ώστε το food styling σας να ταιριάζει απόλυτα με τα διακοσμητικά σας στοιχεία. Αν στο decor κυριαρχούν μοτίβα με φύλλα ή έχετε αποξηραμένα κλαδιά με κόκκινα φύλλα σε γυάλινα βάζα, τότε γιατί δεν δοκιμάζετε να ψήσετε κουλουράκια στο βασικό σας σχήμα, αυτό των φύλλων;

Βήμα Τρίτο: Παίξτε με το φαγητό σας

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη, όσο αφορά το μενού και το food styling! Αγοράστε τοπικά προϊόντα και αφήστε την εποχή να σας καθοδηγήσει μόνη της στις ύλες που θα πρωταγωνιστήσουν στο τραπέζι σας. Ακολουθείστε τη συμβουλή μας και δε θα χάσετε! Όλα τα προϊόντα εποχής έχουν αρκετά πιο προσιτές τιμές σε σύγκριση με άλλα εκτός εποχής. Επιπλέον, οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι χρησιμοποιήσατε μόνο φρέσκα υλικά για το γεύμα τους. Αυτές τις γιορτινές ημέρες, οι “γυμνές” τούρτες είναι αυτές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Το ροδοκόκκινο, εμφανές παντεσπάνι με την πλούσια κρέμα, στη χιονισμένη από άχνη εκδοχή, θα γοητεύσει αμέσως τους συνδαιτυμόνες σας. Βρείτε τους πολύχρωμους καρπούς του χειμώνα και απογειώστε το decor σας.

Βήμα Τέταρτο: Σπάστε τον πάγο

Προσεγμένες λεπτομέρειες και προσωπικές επιλογές δείχνουν μια μεγάλη φροντίδα για την επιμέλεια της όλης βραδιάς. Αυτό είναι κάτι που θα λύσει τους επισκέπτες σας και θα τους κάνει να νιώσουν άνετα στο πάρτι σας. Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο ποτό ή επιλέξτε μόνη σας όλη τη μουσική επένδυση της βραδιάς. Ένα οικείο και ιδιαίτερο τραγούδι θα ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις και θα δημιουργήσει τα πρώτα “πηγαδάκια”!

Βήμα Πέμπτο: Κάντε ένα καλό φινάλε

Στο τέλος της βραδιάς, αφήστε του καλεσμένους σας να επιστρέψουν σπίτι τους…με ένα κομμάτι σας! Δωρίστε τους κάτι μικρό και συμβολικό. Αν σε κάποιον άρεσε πολύ η τούρτα σας, βάλτε του μερικά κομμάτια να πάρει μαζί. Τυλίξτε τα όμορφα σε περιτύλιγμα της επιλογής σας και τελειώστε με ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία της βραδιάς. Τέλος, προσπαθήστε να είστε μία από τις πιο ευγενικές οικοδέσποινες που υπολογίζουν πως οι καλεσμένοι σας θα επιστρέψουν όλοι σπίτι τους ασφαλείς. Φροντίστε να έχετε το τηλέφωνο του ταξί που εμπιστεύεστε εύκαιρο.

Ακολουθείστε αυτά τα πέντε απλά βήματα και σας εγγυόμαστε πως θα περάσετε όλοι υπέροχα. Θυμηθείτε πως οι εορτασμοί αποκτούν νόημα όταν μοιραζόμαστε μία αξέχαστη εμπειρία. Διασκεδάστε και ευχαριστηθείτε το καλό φαγητό και την καλή παρέα. Στην υγειά μας!

Περισσότερες ιδέες και προτάσεις στο pinterest του lovetale.gr!

Σχετικά Άρθρα