30 Σεπτεμβρίου

Είναι μια ημερομηνία σημαντική, τουλάχιστον για εμένα. Βλέπετε είναι η επέτειος γάμου μου. Κάθε φορά υπάρχει αυτή η ανυπομονησία λες και πρόκειται για εκείνη την ημέρα.

Έτσι αντί για συμβουλές, αντί για όμορφες φωτογραφίες γάμου και styling από εμένα τουλάχιστον, σκέφτηκα μια μικρή έκπληξη … όχι τίποτε σπουδαίο απλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να γράψεις για το γάμο σου.

Αν αναλογιστούμε τι έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια, μια ζωή εύκολη, μια ζωή δύσκολη, μια ζωή δυνατή, και αν κοιτάξεις πίσω είμαστε πάντα εκεί.

Όμως το σημαντικότερο μας επίτευγμα, είναι οι δύο κόρες μας !!! Ναι, ναι κλασικό αυτό, αλλά έτσι είναι.

Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι δεν είναι αρκετά τυχεροί να το ζήσουν αυτό, είτε γιατί φοβούνται τον γάμο, είτε γιατί συμβιβάζονται, είτε γιατί δεν ξέρουν την ίδια τη ζωή. Να ξέρουν ότι πρέπει  να ζήσουν τα όνειρά τους και ότι δεν είναι μόνοι, πάντα υπάρχει κάποιος εκεί.

Και επειδή εγώ είμαι από τις τυχερές, σου λέω λοιπόν ότι είσαι η ζωή μου, η αναπνοή μου …, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να έχεις την εμπιστοσύνη του, του δίνεις το κλειδί της ζωής σου, για τα πάντα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να συμβαδίσουν όλα τα υπόλοιπα, διαφορετικά ποιό το νόημα;

Kαλή τύχη σε όλους.