Γάμος

Κλασικό Στυλ

Κλασικό Στυλ

Το κλασικό στυλ είναι αυτό που συντάσσεται με την παράδοση, ωστόσο έχει αυτό το extra twist, που προσαρμόζει τα πράγματα στα σύγχρονα δεδομένα. Εάν θέλουμε να δώσουμε μερικές κατευθυντήριες γραμμές για την παλέτα, τότε το ιβουάρ είναι το χρώμα που δεσπόζει. Τη χρωματική παλέτα συμπληρώνουν τα λευκά, τα κομψά μεταλλικά χρώματα σε χρυσό, ασήμι ή μπρονζέ και τέλος το μαύρο. Όσο για τη βάση της ανθοδέσμης κάποιο χρυσό σκοινάκι ή κάποιο διακριτικό κόσμημα με swarovski είναι αρκετά για να δώσουν τον τόνο που θέλετε.

Μην ξεχνάτε πως οι νεόνυμφοι πρέπει να ακολουθήσουν στα outfits τους τον ίδιο χαρακτήρα! Αυτό για τους άντρες σημαίνει ένα κλασικό ασπρόμαυρο κοστούμι, ενώ για τις νύφες σημαίνει πως πρέπει να επιλέξουν ένα νυφικό με “δομή” που θα αναδείξει τη σιλουέτα τους και εύκολα θα μπορεί να ταυτιστεί με μία κλασική γραμμή (π.χ. τύπου άλφα). Όσο αφορά την ανθοδέσμη, ζητήστε ένα πλούσιο μπουκέτο από λουλούδια σε κοντινά, υπόλευκα χρώματα. Προτιμήστε ολόλευκες τούρτες με καθαρό διάκοσμο και ακολουθείστε την ίδια στυλιστική επιλογή για τα υπόλοιπα γλυκά της γαμήλια δεξίωσης.

Το lovetale.gr είναι εδώ για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε κομψά προσκλητήρια γάμου, με λιτό διάκοσμο από διακριτικά άνθη και σύμβολα αγάπης ως art deco στοιχεία. Καλλιγραφικά μονογράμματα και γραμματοσειρές με χαρακτήρα θα αναγγείλουν τα ευχάριστα νέα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τυπωμένα σε ιδιαίτερα πολυτελή χαρτιά. Δείτε όλα τα κλασικά προσκλητήρια γάμου που το lovetale.gr σχεδίασε για εσάς!

Δείτε την καρτέλα του κλασικού γάμου στο pinterest μας και συγκεντρώστε ακόμη περισσότερες ιδέες!

Σχετικά Άρθρα