Γάμος, Συμβουλές Γάμου

5 Βασικά Είδη Διακόσμησης για το Πρώτο σας Σπίτι

5 Βασικά Είδη Διακόσμησης για το Πρώτο σας Σπίτι

Το σπίτι είναι το καταφύγιο σας και σε αυτό βάζετε την καρδιά σας για να το δημιουργήσετε. Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να είναι όμορφο και να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας αλλά μερικές φορές είναι λίγο δύσκολο και γι’ αυτό πελαγώνουμε. Έτσι, η ομάδα του lovetale.gr θα σας βοηθήσει για τα 5 βασικά στοιχεία διακόσμησης ενός σπιτιού.

Το κρεβάτι


Όλοι ξέρουμε ότι ξοδεύουμε το 1/3 του συνόλου της ζωής μας στον ύπνο. Ένα στρώμα καλής ποιότητας για το κρεβάτι σας θα σας επιτρέπει να κοιμάστε καλύτερα και να είστε πιο παραγωγικοί. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας αν δεν είναι σετ, να βάλετε χρώμα ή ταπετσαρία στον τοίχο και να δώσετε χαρακτήρα στο δωμάτιο.

Ο καναπές


Όταν συνδυάζετε έπιπλα στο σαλόνι ή καθιστικό, μπορεί να υπάρχουν καρέκλες ή τραπεζάκια γύρω σας, όμως ο καναπές έχει το βασικό λόγο.
Τρεις συμβουλές πρέπει να έχετε στο νου σας. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο του καναπέ είναι ανθεκτικό, η γέμιση στα μαξιλάρια είναι καλής ποιότητας και ότι το ύφασμα είναι αντοχής.

Η αποθήκη


Αποθηκευτικός χώρος είναι κάτι που ποτέ δεν είναι αρκετό. Υπάρχουν τρόποι αποθήκευσης αντικειμένων σε χώρους όπως κουτιά, καλάθια, κιβώτια όλα πολύ πρακτικά είτε στη κουζίνα ή αλλού μέσα στο σπίτι.

Η τραπεζαρία


Ένα μέρος που αγαπάς και θέλεις να απολαμβάνεις με φίλους και την οικογένεια είναι η τραπεζαρία του σπιτιού. Μια τραπεζαρία συχνά γίνεται η καρδιά του σπιτιού. Είναι ένα μέρος για να συγκεντρωθούν όλοι μαζί, επιτρέπει τη συνομιλία χωρίς την απόσπαση της τηλεόρασης. Ένα τραπέζι αντίκα είναι μια καλή επένδυση και μπορείτε να το εκσυγχρονίσετε με τις καρέκλες που θα επιλέξετε.

Οι καρέκλες τραπεζαρίας


Όπως έχουμε αναφέρει, η τραπεζαρία είναι ένας χώρος συγκέντρωσης. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι καρέκλες της τραπεζαρίας δεν είναι μόνο όμορφες αλλά και άνετες. Μια καρέκλα με ευθεία πλάτη σας ενθαρρύνει να καθίσετε και αν προσθέσετε στο κάθισμα μαξιλάρια δημιουργείτε ένα στυλ που θα στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να πείτε το “Καλώς Ορίσατε!” με ένα πλατύ χαμόγελο.

Σχετικά Άρθρα