Γάμος, Ιδέες Γάμου, Συμβουλές Γάμου

Οδηγός Οργάνωσης Γάμου Lovetale.gr

Οδηγός Οργάνωσης Γάμου Lovetale.gr

Έχουν μείνει έξι ή λιγότεροι μήνες μέχρι την ημέρα του γάμου σας; Έχει αρχίσει το άγχος να σας επισκέπτεται συχνότερα και να μετράτε το χρόνο αντίστροφα; Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ταράσσεστε – το lovetale.gr έχει σχεδιάσει έναν οδηγό οργάνωσης γάμου που θα σας λύσει τα χέρια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ  ΟΔΗΓΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ και βρείτε όλα όσα πρέπει να γίνουν 6, 4, 2, 1 μήνες πριν το μεγάλο γεγονός σε αναλυτικές λίστες για να τσεκάρετε όσα έχετε ολοκληρώσει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην οργάνωση του γάμου σας. Για το λόγο αυτό το lovetale.gr έχει προετοιμάσει ένα συμπυκνωμένο πίνακα όπου μπορείτε να καταγράψετε όλα σας τα έξοδα. Με μία ματιά θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, πως μπορείτε να αναδιοργανωθείτε.

Επειδή σε κάθε ελληνικό γάμο, η λίστα των καλεσμένων είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αρχικά φανταζόσασταν, έχουμε σχεδιάσει μία ειδική φόρμα που μπορείτε να συμπληρώσετε αναλυτικά τα στοιχεία των καλεσμένων σας. Επίσης, μπορείτε να κρατάτε χρήσιμες πληροφορίες, όπως αν έχετε αποστείλει τα προσκλητήρια, αν οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι θα παραστούν στο γάμο ή όχι, κ.ά. Είναι χρήσιμο να εκτυπώσετε τη λίστα σε αρκετά αντίτυπα και να τις μοιράσετε στους γονείς και στα πεθερικά σας, στους κουμπάρους, για να προλάβετε πιθανά παράπονα!

Ο γάμος σας είναι μία μοναδική εκδήλωση στη ζωή σας που θέλετε σίγουρα να απαθανατίσετε σωστά. Για αυτό έχουμε προετοιμάσει για εσάς μία λίστα με όλα τα πλάνα που θα μπούνε στο φωτογραφικό σας άλμπουμ. Ετοιμαστείτε για πολλά κλικ!

Φυσικά, η γαμήλια δεξίωση επενδύεται με την κατάλληλη μουσική. Στον οδηγό μας θα βρείτε μία λίστα προς συμπλήρωση, με τις μουσικές επιλογές για την υποδοχή σας στο χώρο, για τον πρώτο σας χορό ως ζευγάρι, για όλα όσα θέλετε να ακούσετε κι ακόμη σημαντικότερα, όλα τα τραγούδια που δε θέλετε σε καμία περίπτωση να ακούσετε!

Το εγχείρημα γάμος περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες αποστολές ανθοστολισμού, που θα προγραμματίσετε ποτέ στη ζωή σας. Λουλούδια για το χτένισμα της νύφης, για την εκκλησία, για το σπίτι της νύφης, για το τραπέζι της δεξίωσης, νυφική ανθοδέσμη – όλες οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι οργανωμένες σε τάξη και δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το αν κάποιο από αυτά δεν τοποθετηθεί στη σωστή θέση.

Περισσότερες ιδέες και προστάσεις θα βρείτε στη σελίδα μας στο  pinterest  lovetale.gr.

Ξεχάστε τα παλιά σας σκουλαρίκια – όσο καιρό θα οργανώνετε το γάμο σας, το νέο σας σκουλαρίκι θα είναι το κινητό σας τηλέφωνο. Φίλοι, ευχές, ραντεβού, το τηλέφωνό σας πραγματικά δε θα σταματήσει να χτυπάει! Έτσι, δε θα μπορούσαμε να μη του δικαιολογήσουμε ένα ενδεχόμενο blackout. Για αυτό στον οδηγό οργάνωσης γάμου μας, θα βρείτε μία λίστα επαφών με όλους τους συνεργάτες σας, που θα σας προσφέρουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ  ΟΔΗΓΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ μας και διασκεδάστε την οργάνωση του γάμου σας, όπως άλλωστε σας αξίζει!

Σχετικά Άρθρα