Γάμος, Ιδέες Γάμου

Η κινούμενη εικόνα στο γάμο σας

Η κινούμενη εικόνα στο γάμο σας

iPad, tablet, ηλεκτρονική κορνίζα ή οθόνες – όποιο κι αν είναι το gadget, σας προτείνουμε 20 διαφορετικούς τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε και να επικοινωνήσετε τη δική σας ξεχωριστή ιστορία αγάπης στους καλεσμένους σας.

  1. Δημιουργήστε μία ψηφιακή, γραφική απεικόνιση και σημειώστε το αγαπημένο σας ποτό με τα συστατικά του. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να το δούνε την ώρα, που θα επισκεφθούν το μπαρ της γαμήλιας δεξίωσης και να το προτιμήσουν.
  2. Χρησιμοποιήστε αγαπημένους στίχους τραγουδιών, εύφημες ρήσεις, διάσημες φράσεις για την αγάπη, ή ακόμη και αποσπάσματα από τις αγαπημένες σας ταινίες. Συνθέστε με αυτά ένα video ή απλά τρέξτε τις εικόνες σε διαδοχή, κατά τη γαμήλια δεξίωση. Θα είναι μια μικρή λεπτομέρεια που θα δώσει το σωστό τόνο στην ατμόσφαιρα.
  3. Αφηγηθείτε τη δική σας ιστορία αγάπης, παραθέτοντας στο ψηφιακό, φωτογραφικό άλμπουμ εικόνες από την κοινή σας ζωή. Βάλτε φωτογραφίες από τα σπίτια που κατοικήσατε μαζί, από τις διακοπές σας, από το σημείο που έγινε η πρόταση, και όλα όσα μοιράζεστε.
  4. Φορτώστε στο gadget σας ξεχωριστές φωτογραφίες από τη ζωή του γαμπρού και της νύφης και επιλέξτε ένα φορμάτ παρουσίασης που τις συνθέτει σα μωσαϊκό στην οθόνη σας.
  5. Τραβήξτε φωτογραφίες καθ’όλη τη διάρκεια προετοιμασίας του γάμου, όπως στην πρόβα νυφικού, στον ανθοστολισμό, στα δοκιμαστικά χτενίσματα και μακιγιάζ, την επιλογή της τούρτας…Ήρθε η ώρα να δείξετε το making of του γάμου σας!
  6. Παρουσιάστε φωτογραφίες από τους γάμους των μελών της οικογένειας, των κουμπάρων ή των πολύ στενών σας φίλων. Πόσο συγκινητικά είναι αυτά τα φωτογραφικά αρχεία;!
  7. Εάν έχετε στήσει κάποιο ιδιαίτερο σκηνικό για τη φωτογράφιση των καλεσμένων σας ή ακόμη έχετε φέρει το δικό σας photo booth, τότε μπορείτε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για το ξεχωριστό αυτό event και να τους δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες.
  8. Μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας αστεία περιστατικά που έχετε περάσει με το σύντροφό σας!
  9. Προσθέστε φωτογραφίες σχετικά με το πως ονειρεύεστε την κοινή σας ζωή!
  10. Προσθέστε φωτογραφίες από τα παρανυφάκια! Αυτό σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία!
  11. Μοιραστείτε όλες τις φωτογραφίες που είσαστε μαζί ως ζευγάρι! Τόσο γλυκό να βλέπετε πως είσαστε ακόμη πιο αγαπημένοι με το πέρασμα του χρόνου!
  12. Κάντε μία μικρή αναφορά στους αγαπημένους σας που λείπουν!
  13. Προβάλετε ένα γραφικό με τα αρχιγράμματα των ονομάτων σας να “ενώνονται”!
  14. Αποκαλύψτε τους λόγους για τους οποίους έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο τραγούδι για τον πρώτο σας χορό ως ζευγάρι.
  15. Παραθέστε φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια.
  16. Βάλτε αρκετές φωτογραφίες από στιγμές που έχετε ζήσει με τους γονείς σας (από τα παιδικά σας χρόνια, τις διακοπές, την αποφοίτηση, τους αρραβώνες για παράδειγμα) – θα είναι ένα πολύ γλυκό ευχαριστώ για τη στήριξη τους.
  17. Αντί να αριθμήσετε τα τραπέζια, δώστε τους ονόματα από τους αγαπημένους προορισμούς ή τραγουδιστές. Στην κεντρική παρουσίαση, μπορείτε να μοιραστείτε τις προσωπικές στιγμές που έχετε συνδυάσει με τα ιδιαίτερα ονόματα.
  18. Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να μοιραστούν το φωτογραφικό τους υλικό άμεσα μαζί σας – βοηθήστε τους να το αντιγράψουν είτε μέσω κάποιου τύπου file sharing, είτε με κάποιο USB.
  19. Παρουσιάστε τα πορτρέτα και τις φωτογραφίες από τους αρραβώνες σας!
  20. Φτιάξτε εσείς οι ίδιοι ή κάποιο από τα ανιψάκια σας σε μορφή comics την ιστορία αγάπης σας. Θα είναι υπέροχο!

Έχετε όλες αυτές τις ιδέες για να “δέσετε” και φωτογραφικά το γάμο σας. Ακόμη κι αν σας ακούγονται πολύπλοκα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το φωτογραφικό υλικό του γάμου σας και να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα!

Σχετικά Άρθρα