Γάμος, Τάσεις Γάμου

Στυλ Γάμου και Προσκλητήρια

Στυλ Γάμου και Προσκλητήρια

Εάν η μέρα του γάμου σας πλησιάζει και δεν έχετε καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο concept ή δε θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με πολύπλοκους συνδυασμούς, τότε η λύση στο “πρόβλημά” σας είναι ΜΙΑ! Επιλέξτε ένα από τα πιο διαδεδομένα στυλ για το γάμο σας, που χιλιάδες νύφες από όλο τον κόσμου έχουν εμπιστευθεί.

Κρατήστε το στυλ του γάμου σας ξεκάθαρο – χωρίς να μπερδεύετε στοιχεία που παραπέμπουν σε άλλα στυλ – και να είστε σίγουρες πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι στρωμένος για εσάς!

Κλασικό Στυλ

Το κλασικό στυλ είναι αυτό που συντάσσεται με την παράδοση, ωστόσο έχει αυτό το extra twist, που προσαρμόζει τα πράγματα στα σύγχρονα δεδομένα. Εάν θέλουμε να δώσουμε μερικές κατευθυντήριες γραμμές για την παλέτα, τότε το ιβουάρ είναι το χρώμα που δεσπόζει. Τη χρωματική παλέτα συμπληρώνουν τα λευκά, τα κομψά μεταλλικά χρώματα σε χρυσό, ασήμι ή μπρονζέ και τέλος το μαύρο. Όσο για τη βάση της ανθοδέσμης κάποιο χρυσό σκοινάκι ή κάποιο διακριτικό κόσμημα με swarovski είναι αρκετά για να δώσουν τον τόνο που θέλετε.

Μην ξεχνάτε πως οι νεόνυμφοι πρέπει να ακολουθήσουν στα outfits τους τον ίδιο χαρακτήρα! Αυτό για τους άντρες σημαίνει ένα κλασικό ασπρόμαυρο κοστούμι, ενώ για τις νύφες σημαίνει πως πρέπει να επιλέξουν ένα νυφικό με “δομή” που θα αναδείξει τη σιλουέτα τους και εύκολα θα μπορεί να ταυτιστεί με μία κλασική γραμμή (πχ. τύπου άλφα). Όσο αφορά την ανθοδέσμη, ζητήστε ένα πλούσιο μπουκέτο από λουλούδια σε κοντινά, υπόλευκα χρώματα.

Προτιμήστε ολόλευκες τούρτες με καθαρό διάκοσμο και ακολουθείστε την ίδια στυλιστική επιλογή για τα υπόλοιπα γλυκά της γαμήλια δεξίωσης.

Το lovetale.gr είναι εδώ για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε κομψά κλασικά προσκλητήρια γάμου, με λιτό διάκοσμο από διακριτικά άνθη και σύμβολα αγάπης ως art deco στοιχεία. Καλλιγραφικά μονογράμματα και γραμματοσειρές με χαρακτήρα θα αναγγείλουν τα ευχάριστα νέα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τυπωμένα σε ιδιαίτερα πολυτελή χαρτιά.
Δείτε την καρτέλα του κλασικού γάμου στο pinterest μας και συγκεντρώστε ακόμη περισσότερες ιδέες!

Μοντέρνο Στυλ

Είναι το στυλ που εκφράζει το σήμερα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, αρκεί βέβαια να κρατήσετε το στυλ σας sharp and edgy (ξεκάθαρο και αυστηρό). Αυτή η τήρηση της ισορροπίας μοιάζει να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο μοντέρνο στυλ. Φέρτε το χρώμα στο γάμο σας, αλλά μην το παρακάνετε!

Τα παστέλ και ρουά χρώματα λειτουργούν πολύ καλά σε τέτοια concepts, ενώ συνδυάζονται εύκολα με το ασπρόμαυρο και αποχρώσεις του γκρι. Τα μοτίβα είναι καλοδεχούμενα – οι ρίγες, το chevron θα δώσουν ένα πολύ ωραίο, μοντέρνο χαρακτήρα. Ο γαμπρός μπορεί να πειράξει το “στυλ” του προσθέτοντας κάποια χρωματιστά στοιχεία, όπως ένα ιδιαίτερο παπιγιόν ή ευφάνταστες κάλτσες!

Ακόμη και το παπούτσι μπορεί να ξεφύγει από το κλασικό oxford και να αντικατασταθεί με desert shoes ή allstars. Η νύφη σε αυτή την περίπτωση έχει αρκετές επιλογές, από γεωμετρικά νυφικά μέχρι mini dresses, αρκεί να είναι τολμηρή. Για το μενού επιλέξτε κάτι σε casual/chic dining με “ατόφιες” γεύσεις σε λιτό foodstyling.

Τα δροσερά cocktails είναι το clue αυτής της γαμήλιας δεξίωσης. Μη λαμβάνετε υπόψιν κανένα περιορισμό σε σχέση με την ανθοδέσμη – ήρθε η στιγμή που πραγματικά μπορείτε να ξεφύγετε από τα δεδομένα!

Κάνετε το γάμο σας να ξεχωρίσει με τα μοναδικά, μοντέρνα προσκλητήρια γάμου του lovetale.gr. Τα καλλιτεχνικά αρχιγράμματα και τα πλούσια χρώματα στα παχυά, πολυτελή χαρτιά μας θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Επισκεφθείτε μας στο pinterest για να βρείτε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν εντυπωσιακό, μοντέρνο γάμο!

Στυλ Αρτέ

Οι σύγχρονες παραδόσεις λένε, πως οι γάμοι με καλλιτεχνικές νότες, είναι αυτοί που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το γάμο. Από την πρόταση γάμου μέχρι το γαμήλιο πάρτι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους! Boho, Disco, Funky, Rock, Hippie, Hipster – όποιο κι αν είναι το στυλ σας, σίγουρα υπάρχει μία καλλιτεχνική αντανάκλαση αυτού!

Ακουαρέλες με απαλά χρώματα, περίτεχνα γραμμικά σχέδια και ιδιαίτερα σκίτσα, μπορούν όλα να γίνουν το IT-item του γάμου σας! Επιλέξτε το κατάλληλο στοιχείο που θα δώσει τον τόνο που θέλετε και φέρτε τη γραφή σε όλα τα στοιχεία του γάμου σας, από το νυφικό μέχρι τη χαρτοπετσέτα στο γαμήλιο τραπέζι. Ο γαμπρός μπορεί να προτιμήσει ένα ανατρεπτικό κοστούμι (για παράδειγμα να έχει βερμούδα κι όχι παντελόνι), ενώ η νύφη μπορεί να επενδύσει σε εντυπωσιακά αξεσουάρ και στέψεις με πλούσια άνθη. Εξάλλου, όλες μας δεν έχουμε ζηλέψει τα ανθισμένα στεφάνια της Lana Del Ray;

Η επιλογή ενός ιδιαίτερου ζευγαριού παπουτσιών σε αυτό το γάμο πραγματικά μπορεί να σας αποκαλύψει το δρόμο της ευτυχίας. Αν πραγματικά θέλετε να απογειώσετε αυτό το γάμο, συνθέστε ένα video με τις στιγμές που έχετε μοιραστεί ως ζευγάρι, με τα “αγαπημένα” σας, αλλά και όλα τα όνειρά σας για το μέλλον.

Το lovetale.gr σας παρέχει για το προσκλητήριο του γάμου σας, μία ποικιλία συνδυασμών εκλεκτών γραμματοσειρών, δημιουργικού σχεδιασμού, πλούσιων χρωμάτων και πολυτελών χαρτιών, που θα συντονιστούν με την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο γάμος σας.

Επισκεφθείτε την boho και την καλλιτεχνική μας καρτέλα στο pinterest, και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Ρετρό Στυλ

Το vintage μοιάζει να είναι το καινούριο hype! Αν ανήκετε στους θερμούς υποστηρικτές του, τότε το lovetale.gr έχει ερευνήσει για εσάς. Η Σοφία Λόρεν, η Μέριλιν Μονρό ή η Όντρεϊ Χέπμπορν αποτέλεσαν τα κινηματογραφικά αστέρια, που θέλατε να μοιάσετε μεγαλώνοντας; Ήρθε η στιγμή να “κλέψετε” το ανεξίτηλο στυλ και τη λάμψη τους στα πλαίσια του ρετρό γάμου σας.

Βασιστείτε για το νυφικό σας σε θηλυκές γραμμές που τονίζουν τη μέση σας, διαθέτουν κολακευτικό ντεκολτέ και αποκαλύπτουν τα “δυνατά” σας σημεία. Ένα νυφικό με μήκος μέχρι το μέσο της γάμπας είναι ιδανικό για αυτή την περίπτωση, ειδικά αν έχει δημιουργηθεί από βαρύ σατέν, σιφόν ή περίτεχνες δαντέλες!

Προτιμήστε μακιγιάζ και χτένισμα με αναφορά στο κινηματογραφικό γκλαμ εποχής. Φρουκέτες και χτενάκια από μέταλλο, ρετρό γόβες και κλατς, μαζί με το δαχτυλίδι της γιαγιάς θα ολοκληρώσουν ιδανικά την εμφάνισή σας. Καταφθάστε στο γάμο με βέσπα ή αντικέ αμάξι, συμπληρώστε τη διακόσμηση με όμορφα “φθαρμένα” κομμάτια και σερβίρετε πατροπαράδοτες λιχουδιές σε ρετρό, ανομοιογενή σερβίτσια.

Απογειώστε το ρετρό στυλ χρησιμοποιώντας παλ πινελιές, χειροποίητες δαντέλες, στοιχεία μαυροπίνακα και ιδιαίτερες γραμματοσειρές!

Ο κατάλληλος βοηθός στο πλευρό σας είναι το lovetale.gr! Η γοητεία άλλων εποχών έχει εμποτίσει τη συλλογή ρετρό προσκλητηρίων γάμου. Υφές ζυμωμένες στο χρόνο, περίτεχνα κλειδιά, ρετρό δαντέλες πλεγμένες με ρομαντικά άνθη είναι μερικά ενδεικτικά στοιχεία που θα σφραγίσουν τη vintage προσωπικότητα του γάμου σας!

Δείτε την ρετρό καρτέλα μας στο pinterest  και ενθουσιαστείτε!

Ρουστίκ Στυλ

Αν είστε ένα ζευγάρι που αγαπά την εξοχή και τους υπαίθριους εορτασμούς, τότε μάλλον έχετε το ιδανικό προφίλ για ένα γάμο σε ρουστίκ ύφος. Ανεβάστε τον πήχη του ρουστίκ γάμου χρησιμοποιώντας παραδοσιακά λινά και δαντέλες, με την αυθεντική, χειροποίητη σφραγίδα της ελληνικής παράδοσης.

Τηρήστε μία γήινη παλέτα σε όλα τα στοιχεία της διακόσμησης επιτρέποντας μόνο σε ένα έντονο, πλούσιο χρώμα να κυριαρχήσει.

Επιλέξτε ένα κεντρικό στοιχείο, όπως κάποιο ιδιαίτερο λουλούδι των αγρών, που θα μπορέσετε να περάσετε σε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία – από τους ανθοστολισμούς μέχρι το προσκλητήριο του γάμου. Ενθέστε μεταλλικά στοιχεία στη διακόσμηση του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης, με την επιθυμητή πάτινα από το πέρας του χρόνου.

Ο ρουστίκ γάμος θα απογειωθεί εάν επιλέξετε ένα αγρόκτημα ή ένα παλιό εξοχικό για την τέλεση της γαμήλιας δεξίωσης. Η επιτυχία ενός ρουστίκ γάμου βασίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στο μενού του – είναι αναγκαίες λοιπόν οι πλούσιες, σπιτικές γεύσεις με τοπικά προϊόντα από το ορεκτικό και το κρασί μέχρι το γλυκό. Η νύφη μπορεί να επιλέξει ένα νυφικό με ρετρό χαρακτήρα, που θα της δίνει άνεση κινήσεων, ενώ ο γαμπρός μπορεί να προσθέσει στο στυλ του, καρό λεπτομέρειες (για παράδειγμα, ένα καρό παπιγιόν). Η γαμήλια τούρτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις μπορεί να είναι μία “γυμνή” τούρτα δίχως frosting, που θα αποκαλύπτει το παντεσπάνι και θα συνοδεύεται από ντόπιο μέλι και φρούτα εποχής.

Η σειρά των ρουστίκ γαμήλιων προσκλητηρίων του lovetale.gr έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αναγγείλετε τα χαρμόσυνα νέα! Συνθέσεις ανθών, φύλλων και κλαδιών, σε στυλ γκραβούρας θα ξυπνήσουν της αναμνήσεις της εξοχής στους καλεσμένους σας! Ανθικά θέματα και μπροκάρ μοτίβα, κομψά φινιρίσματα σε μίμηση του παραδοσιακού εργόχειρου θα ολοκληρώσουν τη ρουστίκ γεύση του γάμου σας.

Η ρουστίκ καρτέλα μας στο pinterest θα σας δώσει στοιχεία και ιδέες για τον γάμο σας στην εξοχή.

Ρομαντικό Στυλ

Ο ήλιος λάμπει και η φύση έχει ανθίσει – είναι οι κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχή τέλεση ενός γάμου σε ρομαντικό στυλ. Κομψές δαντέλες και περίτεχνα ανθικά χαρακτηριστικά είναι μερικές από τις κομψές πινελιές που θα στοιχειοθετήσουν το δικό σας ρομαντικό γάμο.

Επιλέξτε μία ανοιχτόχρωμη παλέτα ροζ τόνων, όπως το ροζ της πούδρας (powder pink), το ροζ μπομπονιζέ, το ροζ παλ σε συνδυασμό με υπόλευκα και ιβουάρ χρώματα. Συμπληρώστε τα χρώματα του γάμου σας με φυσικό πράσινο ή άλλους ανοιχτόχρωμους τόνους. Εάν είστε η νύφη, τότε η δαντέλα και το τούλι είναι τα βασικά στοιχείο που θα σας περιβάλλουν.

Επιλέξτε ένα νυφικό – με καλής ποιότητας δαντέλα – που θα μπορέσει να αποδώσει κολακευτικά τελειώματα στο μπούστο ή στο άνοιγμα της πλάτης. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με το μακιγιάζ – ένα φυσικό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά είναι η ιδανικότερη λύση. Για τα μαλλιά σας διαλέξετε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ή χρησιμοποιήστε παχιές κοτσίδες, που θα λειτουργούν κι ως στέψη.

Περιλαίμια και τρέσες από πέρλες μπορούν να ενισχύσουν τη ρομαντική σας εμφάνιση. Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό για στέψη, τότε βάλτε κάποιο μεταλλικό διακοσμητικό με διακόσμηση από στοιχεία της φύσης. Επιλέξτε ένα χώρο και έπιπλα για τη γαμήλια δεξίωση, που θα φέρουν τους καλεσμένους σας σε επαφή με φυσικές υφές όπως το σωστά παλαιωμένο ξύλο.

Όταν η στιγμή του πρώτου χορού φτάσει, τότε η αγάπη σας θα λάμψει υπό το φως των κεριών.

Το lovetale.gr βρίσκεται στο πλευρό σας για να αποτυπώσει το πιο ευαίσθητο ξεκίνημα της νέας σας ζωής, σε ένα μοναδικό ρομαντικό προσκλητήριο γάμου. Η ξεχωριστή παρουσίαση των αγαπημένων σας λέξεων, κοσμημένων με ιστορικά σύμβολα αγάπης, όπως ανθισμένα τριαντάφυλλα και τρυφερές καρδιές σε φόντο αιθέριας οργάντζας και ιβουάρ δαντέλας, θα ολοκληρώσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα που πάντα ονειρευόσασταν.

Η ρομαντική μας διάθεση στο pinterest θα σας καταπλήξει, δείτε τη!

Σχετικά Άρθρα