Inspiration Boards Γάμου, Γάμος, Ιδέες Γάμου, Τάσεις Γάμου

Ρομαντικός Γάμος

Ρομαντικός Γάμος

Κομψές δαντέλες και περίτεχνα ανθικά, είναι μερικές από τις κομψές πινελιές που θα στοιχειοθετήσουν το δικό σας ρομαντικό γάμο. Επιλέξτε μία ανοιχτόχρωμη παλέτα ροζ τόνων, όπως το ροζ της πούδρας (powder pink), το ροζ μπομπονιζέ, το ροζ παλ σε συνδυασμό με υπόλευκα και ιβουάρ χρώματα. 

Η ανθοδέσμη σας θα είναι καταπληκτική με ροζ τριαντάφυλλα και άλλα ροζ άνθη. Προτιμήστε πρασινάδες για τη βάση. Επιλέξτε ένα νυφικό – με καλής ποιότητας δαντέλα – που θα μπορέσει να αποδώσει κολακευτικά τελειώματα στο μπούστο ή στο άνοιγμα της πλάτης. Ένα φυσικό μακιγιάζ θα αναδείξει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά-προσθέστε λίγο ροζ στα χείλη. Για τα μαλλιά σας διαλέξετε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ή χρησιμοποιήστε παχιές κοτσίδες, που θα λειτουργούν κι ως στέψη.

Επιλέξτε ένα χώρο και έπιπλα για τη γαμήλια δεξίωση, που θα φέρουν τους καλεσμένους σας σε επαφή με φυσικές υφές όπως το σωστά παλαιωμένο ξύλο. Φέρτε τις υφές και στη γαμήλια τούρτα σας χρησιμοποιώντας καπιτονέ υφές στο περίβλημα και ροζ διακοσμητικά άνθη για τη στέψη.

Για το προσκλητήριό σας το lovetale.gr έχει δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα από ρομαντικά προσκλητήρια γάμου. Εμείς σας προτείνουμε αυτό το ρομαντικό ροζ προσκλητήριο γάμου με θέμα τη δαντέλα και τις πέρλες.

Περισσότερες ιδέες και προτάσεις δείτε στο pinterest του lovetale.gr τον υπέροχο πίνακα με τα ρομαντικά προσκλητήρια γάμου!

Σχετικά Άρθρα